Folk og Forsvar inviterer til studietur til Brussel

Publisert mandag 03. september 2018 - Anita Samuelsen

Folk og Forsvar inviterer til studietur til Brussel
Interessert i sikkerhetspolitikk? Lyst til å lære mer om NATO?

Parat forsvar har den glede å kunne tilby to tillitsvalgte en studietur til Brussel. Vi oppfordrer deg til å søke, men har du deltatt på tur til Brussel eller tilsvarende tidligere, vil du ikke ha førsteprioritet.
Vi gjør oppmerksom på at Parat forsvar ikke godtar reiseregning i utlandet, og der mat ikke er inkludert må du dekke dette selv. 

 

Er du interessert? Send e-post til Anita Samuelsen i Parat, så sender hun deg påmeldingsskjema som må være levert senest 21.september.

Folk og Forsvar inviterer med dette til studietur til Brussel den 23. - 25. oktober 2018. På programmet står besøk og orienteringer ved NATOs hovedkvarter i Brussel og det operative hovedkvarteret ACO/SHAPE i Mons, samt besøk hos Den norske EU-delegasjonen, Norway House.

Parat forsvar betaler egenandelen for deg. Deltakerne får da dekket fly t/r fra Gardermoen lufthavn - Brussel, 2 overnattinger i enkeltrom, 2 frokoster og 2 lunsj. 

Plassen er begrenset til 25 deltakere totalt, og denne invitasjonen går til våre medlemsorganisasjoner, Stortingsgruppene, Forsvarsdepartementet og enkelte spesielt inviterte.

Det kan meldes på 1 – 2 representanter fra hver organisasjon. Ved flere interesserte, må organisasjonen sende inn i prioritert rekkefølge. Alle deltakere må beherske engelsk, og ønske å delta aktivt i diskusjons- og spørsmålsrunder. Vi tar imot påmelding så langt plassen rekker, dog med sikte på å få en variert sammensetning av gruppen.

Avreise vil være fra Gardermoen Lufthavn tirsdag 23. oktober, kl. 0810, med retur fra Brussel torsdag 25. oktober kl. 1900. Nærmere informasjon om studieturen vil bli sendt til den enkelte deltager.

Les gjerne mer på http://www.folkogforsvar.no og om turen til Brussel her.